Steam and Watch 2020 WW Ranch National, Burr Oaks GNCC, and MXGP of Lombardia on TV – GNCC Racing


Racer X

Twitter — @racerxonline

Instagram — racerxonline

Facebook

Pro Motocross

Twitter—@ProMotocross

Instagram—@ProMotocross

Facebook—@AmericanMotocross

GNCC RACING

Twitter—@gnccracing

Instagram—@gncc_racing

Facebook

Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship

WW Ranch Motocross Park
1439 Otis Rd
Jacksonville, FL 32220

Qualifying—10:10 a.m. ET
First motos—1 p.m. ET

GRAND NATIONAL CROSS COUNTRY SERIES

Sunday Creek Raceway
17270 S Wemer Rd
Millfield, OH 45761

Pro Quads—Saturday at 2 p.m. ET
Pro Bikes—Sunday at 1 p.m. ET


Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship

Friday, September 26

7:00 a.m. – 2:00 p.m. Rider Services / Will Call Opens
7:30 a.m. – 7:45 a.m. Chapel Service
8:00 a.m. – 8:15 a.m. 250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:20 a.m. – 8:35 a.m. 250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:35 a.m. – 8:50 a.m. Track Maintenance

8:50 a.m. – 9:05 a.m. 450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:10 a.m. – 9:25 a.m. 450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:30 a.m. – 9:45 a.m. Track Maintenance

9:50 a.m. – 9:55 a.m. 250 Class Grp B Start Practice 5 minutes
9:55 a.m. – 10:10 a.m. 250 Class Practice Grp B- 15 minutes – Timed
10:15 a.m. – 10:20 a.m. 250 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:20 a.m. – 10:35 a.m. 250 Class Practice Grp A- 15 minutes – Timed
10:35 a.m. – 10:50 a.m. Track Maintenance

10:45 a.m. – 10:50 a.m. 450 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:50 a.m. – 11:05 a.m. 450 Class Practice Grp A- 15 minutes – Timed
11:10 a.m. – 11:15 a.m. 450 Class Grp B Start Practice 5 minutes
11:15 a.m. – 11:30 a.m. 450 Class Practice Grp B- 15 minutes – Timed
11:30 a.m. – 11:45 a.m. Track Maintenance

11:45 a.m. – 11:55 a.m. 250 Consolation Race
12:00 a.m. – 12:10 p.m. 450 Consolation Race

12:30 p.m. – 1:00 p.m. OPENING CEREMONIES
1:00 p.m. – 1:10 p.m. 250 Class Sight Lap
1:15 p.m. – 1:50 p.m. 250 Class Moto #1
1:50 p.m. – 2:00 p.m. Podium Interviews

2:00 p.m. – 2:10 p.m. 450 Class Sight Lap
2:15 p.m. – 2:50 p.m. 450 Class Moto #1
2:50 p.m. -3:00 p.m. Podium Interviews 

3:00 p.m. – 3:10 p.m. 250 Class Sight Lap
3:15 p.m. – 3:50 p.m. 250 Class Moto #2
3:50 p.m. – 4:00 p.m. 250 Winners Circle

4:00 p.m. – 4:10 p.m. 450 Class Sight Lap
4:15 p.m. – 4:50 p.m. 450 Class Moto #2
4:50 p.m. – 5:00 p.m. 450 Winners Circle

8:00 p.m. Zoom Press Conference

*Note: All times on the race day schedule local to Jacksonville, Florida.

GRAND NATIONAL CROSS COUNTRY SERIES

Burr Oaks GNCC Race Day Schedule

Sunday, September 27, 2020 – Bikes

6:00 a.m. | Gates Open
7:00 a.m. – 7:45 a.m. | Youth Bike Registration
8:00 a.m. – 9:30 a.m. | Youth Bike Race (90 min event)
8:05 a.m. – 9:30 a.m. | Amateur Bike Registration
10:00 a.m. – 12:00 a.m. | Amateur Bike Race (2 hr event)
10:05 a.m. – 12:45 p.m. | Pro Bike Registration
1:00 p.m. – 4:00 p.m. | Pro Bike Race (3 hr event)

*Note: All times on the race day schedule local to Millfield, Ohio.